Verzending en retour


VERZENDKOSTEN

Gratis vanaf 49 euro (België), voor bestellingen onder de 49 euro worden er 5 euro verzendkosten aangerekend.

WAASLAND EN OMSTREKEN

Bestellingen met levering in een straal van max 10km rond de winkel proberen we dezelfde dag of max 2 werkdagen erna zelf nog te leveren. (afhankelijk wanneer de bestelling geplaatst werd).

Je krijgt een bevestigingsmail met daarin de leverdag en -tijd.

ANDERE REGIO'S 

Hier voorzien we verzending via Bpost. De verzendingskosten onder €49 (binnen België) nemen we op ons en zijn dus voor jullie kosteloos. De betaling gebeurt online. Levering binnen 1 à 4 werkdagen

RETOUR 

Retour kan erna nog altijd. Mocht je niet tevreden zijn met de aankoop, geef ons dan een seintje op info@sisandstories.be.
De retourkosten zijn voor de klant.

Binnen de 14 dagen na ontvangst van de artikelen kunnen de artikelen geretourneerd worden. Je kan het onmiddellijk gratis omruilen met een ander item op de webshop of op een later tijdstip in de winkel zelf.
Hou het etiketje aan het kledingstuk, beschadigde artikelen of artikelen met slijtage kunnen we niet terugnemen.

LET WEL OP! artikels uit SALES, kunnen niet geretourneerd worden.

De terugbetaling gebeurt via Mollie. Vanaf we de retour in goede staat hebben ontvangen kunnen we de terugstorting in orde brengen. Voor de meeste betaalmethodes zal het geld dan binnen 3 dagen terug op uw rekening staan. Het terugstorten van een creditcard transactie kan langer duren. Dit komt doordat het via het systeem van de creditcard leverancier en via het systeem van de creditcard maatschappijen gaat. Een refund zal dan uiterlijk binnen 14 dagen op uw creditcard statement staan.